Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Bratislava

Polícia pripravuje opatrenia v súvislosti s koncertom Depeche Mode

Ilustračné foto. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Po skončení podujatia predpokladajú policajti hromadný odchod účastníkov a vznik dopravných obmedzení na Bajkalskej ulici.

Bratislava 28. mája (TASR) - Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s nedeľným koncertom skupiny Depeche Mode bezpečnostné opatrenia. Koncert sa uskutoční na národnom futbalovom štadióne v hlavnom meste. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Jeho cieľom bude ochrana života, zdravia a majetku občanov, zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky najmä v blízkosti miesta konania sa koncertu," priblížil Szeiff. Bezpečnostné opatrenia pripravujú bratislavskí policajti v súčinnosti s mestskou políciou.

"Policajti poriadkových jednotiek budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne," povedal Szeiff. Doplnil, že o prípadných konkrétnych dopravných obmedzeniach budú včas informovať.

Po skončení podujatia predpokladajú policajti hromadný odchod účastníkov a vznik dopravných obmedzení na Bajkalskej ulici. "Touto cestou občanov zároveň žiadame, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom," podotkol Szeiff.