Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

Polícia v Bratislave obvinila muža z drogovej trestnej činnosti

Snímka zo zásahu polície proti 48-ročnému Martinovi P., ktorý sa podieľal na drogovej činnosti v bratislavskej Petržalke. Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Muž mal v jednom z bytov na Romanovej ulici, ako aj na iných miestach v Bratislave prechovávať a ďalej predávať omamné a psychotropné látky.

Bratislava 16. októbra (TASR) – Bratislavskí policajti obvinili 48-ročného Martina P. z drogovej trestnej činnosti. Dochádzať k nej malo od konca roka 2019 na viacerých miestach Petržalky. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Muž mal v jednom z bytov na Romanovej ulici, ako aj na iných miestach v Bratislave prechovávať a ďalej predávať omamné a psychotropné látky. „Policajti v rámci domovej prehliadky našli okrem iných vecí dôležitých pre trestné konanie aj vrecúško a škatuľku s obsahom kryštalickej látky," spresnili. Celkové množstvo zaistených látok podľa nich predstavovalo 325 bežných jednorazových dávok metamfetamínu.

Vyšetrovateľ obvinil muža z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň dal v tejto súvislosti podnet na väzobné stíhanie. „Za uvedené konanie mu v zmysle trestného zákona hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov,“ ozrejmili policajti s tým, že muž bol v minulosti už za drogovú trestnú činnosť odsúdený.