Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislava

Polícia prosí o pomoc pri vyšetrovaní krádeže mobilov

Polícia prosí verejnosť o pomoc pri stotožnení dvoch mužov, ktorých hľadajú pre vyšetrovanie krádeže mobilov v obchodnom centre na bratislavskej Vajnorskej ulici. Deviateho júna 2016 odtiaľ zmizli dva mobily za asi 1450 eur. Prvý muž (na snímke vľavo) bol vo veku do 40 rokov, zavalitej postavy, vysoký 175 až 185 cm s tetovaním na pravej ruke. Muž mal palicu pre podporu pri chôdzi. Druhý muž bol tiež zavalitej postavy, vo veku do 35 rokov, vysoký 175 až 185 cm. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Foto: TASR - KR PZ Bratislava

Informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 1. septembra (TASR) - Polícia prosí verejnosť o pomoc pri stotožnení dvoch mužov, ktorých hľadajú pre vyšetrovanie krádeže mobilov v obchodnom centre na bratislavskej Vajnorskej ulici. Deviateho júna odtiaľ zmizli dva mobily za asi 1450 eur.

Prvý muž bol vo veku do 40 rokov, zavalitej postavy, vysoký 175 až 185 cm s tetovaním na pravej ruke. Muž mal palicu pre podporu pri chôdzi. Druhý muž bol tiež zavalitej postavy, vo veku do 35 rokov, vysoký 175 až 185 cm.

Informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb, možno oznámiť na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.