Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

NADROGOVANÝ VODIČ MAL STROBOSKOP ZA ČELNÝM SKLOM

Ilustračné foto. Foto: TASR - Michal Svítok

V rámci kontroly zistili, že pri sebe prechovával omamné a psychotropné látky a že mal auto vybavené nepovoleným komponentom.

Bratislava 9. júna (TASR) - Bratislavskí policajti zadržali 29-ročného vodiča, ktorý jazdil pod vplyvom drog. Tie mu našli aj v aute. Za čelným sklom mal navyše výstražné svetelné zariadenie, ktoré môžu používať len vozidlá s právom prednostnej jazdy. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Muža zastavili dopravní policajti v stredu (8. 6.) na Parkovej ulici v Bratislave. V rámci kontroly zistili, že pri sebe prechovával omamné a psychotropné látky a že mal auto vybavené nepovoleným komponentom. "Podľa doterajších informácií výsledky testov preukázali, že vodič bol pod vplyvom metamfetamínu, amfetamínu a extázy," uviedla polícia.



Policajti na mieste vodičovi odobrali vodičské oprávnenie, obmedzili ho na osobnej slobode a eskortovali na účel vykonania potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie. "Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči mužovi sa v súčasnosti policajti zaoberajú," dodala polícia.