Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Račianska ulica v Bratislave bude čiastočne neprejazdná sedem dní

Z dôvodu prasknutého vodovodného potrubia bola Račianska ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou v smere von z mesta neprejazdná. Na snímke práce na odstránení poruchy. Bratislava, 12. januára 2015 Foto: TASR - Michal Svítok

V súčasnosti je Račianska ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou prejazdná v pravom jazdnom pruhu, v smere von z mesta.

Bratislava 12. januára (TASR) - Pretrvávajúca porucha na vodovodnom potrubí komplikuje dopravnú situáciu na Račianskej ulici v Bratislave. Naďalej tu treba počítať s dopravným obmedzením, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

V Bratislave prasklo vodovodné potrubie, doprava je výrazne obmedzená

"V súčasnosti je Račianska ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou prejazdná v pravom jazdnom pruhu, v smere von z mesta. Ľavý jazdný pruh, v smere von z mesta, ako aj odbočovací pruh v smere na Peknú cestu, zostávajú aj naďalej neprejazdné," spresnila Považanová.

Podľa súčasných informácií má takéto dopravné obmedzenie trvať pravdepodobne sedem dní, vysvetlila. Vodičom smerujúcim z Račianskej ulice na Peknú cestu polícia preto odporúča využiť na odbočenie križovatku ulíc Račianska – Hečkova.

Oddnes je, naopak, bez obmedzení prejazdná Račianska ulica na úrovni Mladej Gardy, ako aj Žitná ulica, oznámila vodičom polícia. Premávka tu bola obmedzená od 30. decembra 2014 pre prasknuté vodovodné potrubie.