Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Slovenská pošta spustila pilotný projekt nového predajného modelu

Ilustračné foto Foto: TASR/Oliver Ondráš

Pošta klientom poskytuje listové služby, služby poštového platobného styku, služby Poštovej banky či predaj vybraného tovaru Postshop.

Bratislava 18. februára (TASR) – Slovenská pošta v spolupráci s potravinovým reťazcom a bankou spustila pilotný projekt nového predajného modelu v polyfunkčnom objekte SkyBox v bratislavskej Petržalke. Pošta klientom poskytuje listové služby, služby poštového platobného styku, služby Poštovej banky či predaj vybraného tovaru Postshop.

"Zákazníkom sú v novej pobočke od februára k dispozícii dve univerzálne priehradky, ktoré sú primárne určené na rýchle vybavenie klienta a jedna priehradka služieb. Pobočka im prináša väčší komfort, prostredie im spríjemňuje proces vybavovania takých vecí, ktoré si vyžadujú viac času. Chceme tak našim klientom zlepšiť dostupnosť poštových a obchodných služieb," povedal generálny riaditeľ pošty Tomáš Drucker.

Súčasťou pobočky bude aj Integrované obslužné miesto (IOM), na ktorom si klienti budú môcť v blízkom čase vybaviť výpis z obchodného registra na právne účely, výpis a odpis z registra trestov, ako aj výpis z listu vlastníctva z katastra nehnuteľností. Nový dizajn dotvárajú tapety s motívom poštových známok na stenách, ktoré sú symbolom poštovníctva a zároveň aj umeleckými dielami. V priestoroch pošty bude neskôr aj knižnica a bankomat Poštovej banky.