Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Sobotňajší večer bol rušný, problém robili výtržnosti cestujúcich

Dopravný podnik Bratislava, a. s. predstavil nový typ autobusu s dĺžkou 12 metrov s označením Iveco Urbanway 12M vo vozovni Jurajov Dvor. Na snímke vodič autobusu sedí za volantom autobus Iveco Urbanway 12M. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Aj počas prvého víkendu 2015 boli pracovníci Dopravného podniku Bratislava (DPB) konfrontovaní s výtržníctvom cestujúcich MHD. K viacerým udalostiam došlo najmä v sobotu (4.1.) večer.

Bratislava 5. januára (TASR) - Aj počas prvého víkendu 2015 boli pracovníci Dopravného podniku Bratislava (DPB) konfrontovaní s výtržníctvom cestujúcich MHD. K viacerým udalostiam došlo najmä v sobotu (4.1.) večer.

Situácie, ktoré si vyžiadali privolanie polície, sa napríklad odohrali na električkovej linke č. 9, ale aj linke č. 5.

"O 20.28 h nahlásil vodič električky č. 5, že v obratisku konečnej zastávky Komisárky sa nachádza podnapitý muž, ktorý si ľahol na koľajnice," priblížila hovorkyňa DPB Adriana Volfová. Na miesto prišli dispečer i policajná hliadka, ktorá muža z obratiska vyviedla. K zdržaniu električiek našťastie neprišlo.

Zdržanie si nevyžiadala ani podobná situácia, ktorá sa stala na rovnakej električkovej linke o dve hodiny neskôr, tentoraz na opačnej strane Bratislavy. Na konečnej zastávke "Pri kríži" v Dúbravke z vozidla nechcel vystúpiť podnapitý muž. "Z vozidla ho museli vyviesť až privolaní policajti," informovala Volfová.