Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

Stavebný úrad v Starom Meste je otvorený, ale v obmedzenom čase

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Ján Krošlák

Vstup na úrad je možný len z Vajanského nábrežia.

Bratislava 31. marca (TASR) – Stavebný úrad v bratislavskom Starom Meste je opäť otvorený, úradné hodiny pre verejnosť sú však obmedzené. Pre aktuálnu situáciu šíriaceho sa nového koronavírusu platia naďalej prísne bezpečnostné opatrenia. Vstup na úrad je možný len z Vajanského nábrežia. Mestská časť o tom informuje na svojej webovej stránke.

Služby bude stavebný úrad poskytovať ako v bežnom režime, avšak len v pondelok a stredu v čase od 8.00 do 11.00 h. Mestská časť taktiež upozorňuje, že občania sa musia zahlásiť na recepcii miestneho úradu, odkiaľ si ich vyzdvihne pracovník stavebného úradu. "Dodržať treba bezpečnostné opatrenia nariadené vládou SR - horné dýchacie cesty treba mať zakryté rúškom, vhodné sú aj jednorazové rukavice," zdôrazňuje samospráva.

Stavebný úrad zároveň informuje, že už oznámené ústne pojednávania sa neuskutočnia v pôvodných termínoch. Ubezpečuje, že náhradné termíny budú všetkým účastníkom konania a dotknutým orgánom oznámené v dostatočnom časovom predstihu. Konzultačné hodiny na stavebnom úrade sú zrušené až do odvolania.