Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 17. jún 2024Meniny má Adolf
< sekcia Bratislava

V Karlovej Vsi ocenia najlepších športovcov mestskej časti

Na podujatí prisľúbil účasť aj tréner Juraj Minčík. Foto: TASR/Michal Svítok

Na slávnostnom odovzdávaní cien v karloveskom centre kultúry na Molecovej ulici budú dekorovať víťazov v troch kategóriách.

Bratislava 5. februára (TASR) – Bratislavská Karlova Ves ocení svojich najlepších športovcov. V pondelok (6. 2.) večer vyhlási mestská časť výsledky hlasovania športových klubov, pôsobiacich v Karlove Vsi.

Na slávnostnom odovzdávaní cien v karloveskom centre kultúry na Molecovej ulici budú dekorovať víťazov v troch kategóriách - najlepší individuálni športovci do 23 rokov, najlepší športový kolektív do 23 rokov a najlepší tréner/pedagóg. V bratislavskej Karlovej Vsi pravidelne športuje viac ako 1000 detí, ktoré sú členmi takmer do 20 klubov.

"Podpora športovania je nesmierne dôležitá súčasť výchovy mladého človeka na vybudovanie správnych životných návykov, zároveň ako prevencia pred civilizačnými ochoreniami," uviedla v tejto súvislosti starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová (nezávislá).

Podujatie, na ktorom prisľúbili účasť aj olympionici Juraj Minčík a Juraj Kadnár či majsterka sveta vo freestyle futbale Lucia Kevická, sa začína o 17. 00 h. Vstup je voľný.