Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

V Ružinove budú v nedeľu koncertovať tri osobnosti

Kostol svätého Vincenta de Paul Foto: TASR

Tri osobnosti českej a slovenskej hudobnej scény vystúpia v nedeľu (15.2.) na spoločnom koncerte Ave Maria, ktorý sa uskutoční o 17.00 h v Kostole sv. Vincenta de Paul v bratislavskom Ružinove.

Bratislava 14. februára (TASR) - Tri osobnosti českej a slovenskej hudobnej scény vystúpia v nedeľu (15.2.) na spoločnom koncerte Ave Maria, ktorý sa uskutoční o 17.00 h v Kostole sv. Vincenta de Paul v bratislavskom Ružinove.

V rámci večera sa predstavia klavírny virtuóz Richard Rikkon so svojimi jedinečnými koncertnými parafrázami a improvizáciami a Félix Slováček, fenomenálny klarinetista a saxofonista, hudobník par excellence. Hosťom bude herec a muzikálový spevák Stano Král, ktorý stvárnil hlavné postavy v mnohých muzikáloch svetovej tvorby ako Kráľ Dávid, Jozef a jeho zázračný farebný plášť, Fidlikant na streche, Pokrvní bratia a ďalších.

Diváci sa môžu tiež tešiť na skladbu Ave Maria v unikátnom podaní jednotlivých umelcov. Koncert pripravuje Farnosť Bratislava-Prievoz v spolupráci s mestskou časťou Bratislava-Ružinov, doplnila informácie hovorkyňa MÚ v Ružinove Miroslava Štrosová.