Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislava

V Ružinove si ľudia v rade na test počkajú 2,5 hodiny

Rad na testovanie v Mlynskej doline. Foto: Teraz.sk

Starosta Ružinova Martin Chren odporučil, aby sa ľudia šli dať otestovať aj do Mlynskej doliny.

Bratislava 8. novembra (TASR) - Ľudia si v rade pred odberným miestom na COVID-19 v bratislavskom Ružinove počkajú 2,5 hodiny. Informuje o tom mestská časť na sociálnej sieti. Starosta Ružinova Martin Chren odporučil, aby sa ľudia šli dať otestovať aj do Mlynskej doliny.

"Za dopoludnie približne 350 otestovaných, traja pozitívni, ale išlo o partiu, ktorá prišla spoločne, takže priebežné výsledky sú celkom fajn," priblížil Chren.

Bratislavskí policajti v nedeľu naobed odhadli, že v Mlynskej doline je v rade približne 300 osôb, v Ružinove asi 200. "Odporúčame občanom, aby chodili na tieto dve odberné miesta priebežne počas celého dňa, iba tak sa dá vyhnúť dlhým čakacím dobám. Odberové tímy robia všetko preto, aby testovanie prebehlo čo najskôr," uviedla polícia. Dodala, že testovanie na území Bratislavského kraja prebieha bez problémov a narušeného verejného poriadku. Situácia v doprave bola tiež pokojná.

V sobotu (7. 11.) fungovalo v Bratislave iba odberné miesto v Mlynskej doline. Pre vysoký záujem zriadili preto ďalšie. Nachádza sa v priestoroch Miestneho úradu na Mierovej ulici v mestskej časti Ružinov. Odberné miesta budú otvorené do 20.00 h.