Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

V Starom Meste a Rusovciach budú uzavreté cesty

Erb mesta Bratislava Foto: Heraldický register

Dôvodom obmedzení v Starom Meste je oprava povrchu komunikácií, v Rusovciach súvisí s opravou železničného priecestia na trati Bratislava Petržalka - Rusovce.

Bratislava 3. novembra (TASR) - Hlavné mesto upozorňuje vodičov na čiastočné uzávery dvoch miestnych komunikácií I. triedy v bratislavskom Starom Meste. Ide o Nábrežie arm. gen. L. Svobodu v 660-metrovom úseku ľavého jazdného pruhu od hotela River Park a ľavého odbočenie cez električkovú trať po Žižkovu v smere na Botanickú. Uzávera sa začala dnes a potrvá do nedele (9.11.)

Ďalej je to uzávera 430-metrového úseku pravého jazdného pruhu za svetelnou križovatkou po Žižkovu smerom na Botanickú a taktiež Staromestskej ulice v 440-metrovom úseku ľavého jazdného pruhu v smere do centra a 385-metrového úseku ľavého jazdného pruhu od Katedrály sv. Martina po zastávku MHD Zochova obojsmerne. Táto uzávera sa začína v piatok (7.11.) a potrvá do nedele (9.11.).

Mesto zároveň upozorňuje aj na úplnú uzáveru miestnej komunikácie II. triedy Balkánskej ulice v Rusovciach. Komunikácia Balkánska je úplne uzatvorená od dnes do soboty (8.11.) do 12.00 h a autobusy nebudú zastavovať na zastávkach MHD Kovácsová a Vývojová v Rusovciach a zastávke MHD Sady v Jarovciach. Linky MHD premávajú po obchádzkovej trase a medzi zastávkami MHD Jasovská a Jarovce premáva náhradná kyvadlová doprava.

Dôvodom obmedzení v Starom Meste je oprava povrchu komunikácií, v Rusovciach súvisí s opravou železničného priecestia na trati Bratislava Petržalka - Rusovce.