Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislava

VIDEO: Havária a hrôzostrašný požiar auta na bratislavskom obchvate

Miesto autonehody v Bratislave Foto: Teraz.sk

Obete sme nevideli, policajti odklonili dopravu od vraku, ale limuzína bola zhorená do tla, povedal pre Teraz.sk čitateľ Braňo z Bratislavy.

Bratislava 19. augusta (Teraz.sk/TASR) – Na bratislavskom obchvate smerom z Prístavného mosta do Petržalky havarovala a kompletne zhorela tmavá limuzína. Incident sa stal krátko po 13.00 h na zjazde na Einsteinovu ulicu.

Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ presne nezistených príčin v zákrute v smere na Einsteinovu ulicu k prevráteniu osobného motorového vozidla zn. BMW, jeho nárazu do zvodidiel a následnému požiaru vozidla. Privolaná Rýchla zdravotnícka pomoc ošetrila jednu osobu na mieste, druhú osobu previezli na vyšetrenie do jednej z bratislavských nemocníc.

Požiar na vozidle príslušníci Hasičského a záchranného zboru na mieste uhasili. Celková škoda vzniknutá pri dopravnej nehode bola vyčíslená na približne 10.000 eur. Alkohol vykonanou dychovou skúškou na mieste u vodiča vylúčili. Presné príčiny, ako aj okolnosti tejto nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

TASR informoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Náš čitateľ Braňo situáciu natočil na video. „Keď sme prichádzali, prekvapili nás kúdoly hustého čierneho dymu po celom moste. Policajti, hasiči a záchranná služba sa tlačili cez dopravnú zápchu,“ spomína Braňo.

„Ako sme sa priblížili, dym už bol biely. To znamená, že hasiči už požiar takmer uhasili,“ dodáva. „Obete sme nevideli, policajti odklonili dopravu. Ale vyzeralo to hrôzostrašne, auto bolo zhorené do tla,“ uzatvára.

Podľa čitateľa Vladimíra, ktorý bol tiež na mieste havárie, to pôsobilo tak, akoby sa vodič na poslednú chvíľu rozhodol preradiť a odbočiť z mosta smerom do Petržalky, nezvládol riadenie a prebúral sa cez zvodidlá na mieste zlomu zákruty. „Vyzeralo to zle, z auta ostal iba vrak,“ poznamenal.