Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Bratislava

VIDEO: V bratislavskej Rači vznikne nové centrum pre deti a mládež

Občianske združenie Stará jedáleň získalo do dlhodobého prenájmu budovu bývalej jedálne. Nízkoprahové centrum by malo vzniknúť do piatich rokov po rekonštrukcii priestorov, ktoré chátrali od roku 2003. V Rači tak vznikne miesto určené pre mladých ľudí vo veku od 11 rokov. Na fotografii predseda VUC Pavol Frešo. Foto: Tablet.tv

Bratislavský samosprávny kraj umožnil realizáciu projektu zameraného na vytvorenie nízkoprahového centra určeného pre voľnočasové aktivity detí a mládeže.

Bratislava 11. januára (TABLET.TV) - Občianske združenie Stará jedáleň získalo do dlhodobého prenájmu budovu bývalej jedálne pri Strednej škole masmediálnej komunikácie na Kadnárovej ulici.

Nízkoprahové centrum by malo vzniknúť do piatich rokov po rekonštrukcii priestorov, ktoré chátrali od roku 2003. V Rači tak vznikne miesto určené pre mladých ľudí vo veku od 11 rokov.

Stará jedáleň vznikla ako iniciatíva aktívnych obyvateľov Krasňan a spolupráce medzi tromi ďalšími organizáciami, ktoré v Rači pôsobia už dlhodobo.