Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislavský kraj

V Bratislave vykradli trafiku, firme vznikla škoda vyše 19-tisíc eur

Lúpežníci vnikli do predajne v čase od polnoci do 5.00 h a deaktivovali tam alarm. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Ľudí, ktorí boli v čase krádeže v priestoroch predajne, zachytili bezpečnostné kamery, po ich totožnosti polícia pátra.

Bratislava 18. júla (TASR) - Policajti hľadajú zlodejov, ktorí sa 3. júla vlámali do trafiky na Galvaniho ulici v Bratislave.

Lúpežníci vnikli do predajne v čase od polnoci do 5.00 h a deaktivovali tam alarm. "Z priestorov predajne následne odcudzili balíky cigariet rôznych značiek, tabak, zapaľovače, lístky MHD, pohľadnice, okuliare a SIM karty rôznych mobilných operátorov. Následne vypáčili uzamykateľnú plechovú skriňu, z ktorej si odniesli finančnú hotovosť vo výške viac ako 1900 eur," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Firme tak vznikla škoda doposiaľ vyčíslená na viac ako 19.200 eur.

"Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," doplnila hovorkyňa. Ľudí, ktorí boli v čase krádeže v priestoroch predajne, zachytili bezpečnostné kamery, po ich totožnosti polícia pátra. "Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na fotografiách - videozázname, oznámte na čísle polície 158, na čísle 09610 32 155 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzvala policajná hovorkyňa.