Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislavský kraj

Policajti odporúčajú ísť na štvrtkový zápas hokejistov Slovana MHD

Na archívnej snímke zľava Ivan Švarný, brankár Barry Brust, Žiga Jeglič (všetci Slovan) a Arťom Ilienko (Lokomotiv) v zápase hokejovej KHL HC Slovan Bratislava - Lokomotiv Jaroslavľ v Bratislave 31. januára 2017. Uprostred s číslom 83 autor Michal Hlinka. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Stretnutie s Dynamom Moskva sa začína o 19.00 h.

Bratislava 2. februára (TASR) – Hokejoví fanúšikovia, ktorí sa chystajú povzbudiť Slovan v dnešnom zápase proti Dynamu Moskva, by si mali rozmyslieť, či sa na zápas vyberú autom. Upozorňujú na to mestskí policajti, poukazujúci nielen na situáciu s parkovaním v okolí Zimného štadióna Ondreja Nepelu, ale i na počet pokút, ktoré vodičom nesprávne zaparkovaných vozidiel uložili pri poslednom domácom zápase belasých v utorok 31. januára.

Zástupca náčelníka bratislavskej mestskej polície (MsP) Rudolf Pisch spresnil, že hliadky MsP zistili až 26 priestupkov. "Týkali sa nepovoleného státia v zóne s dopravným obmedzením, zákazov zastavenia, ale aj bránenia vo vjazde. Priestupky boli riešené na mieste v blokovom konaní, ale aj oznámeniami na príslušné dopravné inšpektoráty," uviedol.

Vzhľadom na parkovacie kapacity v okolí štadióna, ale i ohľad k tým, ktorí bývajú v najbližšom okolí štadióna, preto MsP odporúča ísť na zápas MHD.

Stretnutie s Dynamom Moskva sa začína o 19.00 h.