Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

Bratislavská krajská polícia v noci riešila aj nenosenie rúšok

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Na linke 158 prijala polícia krátko pred polnocou oznámenie o požiari jedného z bytov na Furdekovej ulici v mestskej časti Petržalka.

Bratislava 1. januára (TASR) – Počas silvestrovskej noci boli hliadky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vyslané celkovo 54-krát. Preverovali najmä oznámenia o rušení nočného pokoja či používaní pyrotechniky.

Na osobnej slobode obmedzili desať osôb. Uložili tiež 13 pokút v celkovej výške 270 eur za nedodržanie povinnosti nosenia rúšok na verejnosti. Riešili aj požiar bytu a smetnej nádoby. TASR o tom informoval hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Na linke 158 prijala polícia krátko pred polnocou oznámenie o požiari jedného z bytov na Furdekovej ulici v mestskej časti Petržalka. K zraneniu osôb nedošlo, rovnako nebolo potrebné evakuovať obyvateľov obytného domu. Ako uviedol hovorca, príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V začal trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.

Pred druhou hodinou ráno prijala polícia oznámenie o požiari smetnej nádoby na Rozvodnej ulici. „V dôsledku požiaru došlo aj k poškodeniu motorového vozidla značky Ford Focus, ktoré bolo zaparkované v jej bezprostrednej blízkosti. Zisťovateľ príčin požiarov na mieste cudzie zavinenie ako príčinu požiaru nevylúčil," skonštatoval Szeiff. Dodal, že aj v tomto prípade sa začalo trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.