Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislavský kraj

Dobrým otcom poďakujú za ich prínos pre rodinu a spoločnosť

Súčasťou kampane bola aj facebooková a internetová súťaž o titul Dobrý otec 2014. Výsledky tejto súťaže vyhlásia na nedeľňajšom galavečere v Divadle Malá scéna STU v Bratislave.

Bratislava 14. júna (TASR) - V Bratislave dnes večer a v priebehu nedele (15.6.) vyvrcholí 1. ročník kampane pod názvom Slovensko potrebuje dobrých otcov. Poslaním kampane je verejne oceniť dobrých otcov a poďakovať im za ich starostlivosť, podporu, lásku a prínos pre šťastné deti, rodinu i spoločnosť.

Súčasťou kampane bola aj facebooková a internetová súťaž o titul "Dobrý otec 2014". Výsledky tejto súťaže vyhlásia na nedeľňajšom galavečere v Divadle Malá scéna STU v Bratislave. "Súčasťou programu bude aj koncert Petra Lipu so synom Petrom Lipom mladším a takisto odovzdanie finančného výťažku neziskovej organizácii Centrum Slniečko pre Detskú linku záchrany," informovala TASR jedna z organizátoriek Renáta Kulifajová.

V divadle už dnes podvečer odohrajú drámu Augusta Strindberga Otec. V priebehu nedele sa uskutoční zábavné predpoludnie, počas ktorého budú deti a ich rodičov zabávať Kakaoviny Igora a Martina. Súčasťou programu bude aj výstavy detských výtvarných prác na tému "Môj ocko".

Organizátormi kampane Slovensko potrebuje dobrých otcov sú Zážitkové OZ Ahoj, Centrum Slniečko a spoločnosť Profitmedia. Záštitu nad podujatím prevzal predseda BSK Pavol Frešo.