Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislavský kraj

Tragická nehoda v Perneku si vyžiadala život iba 26-ročného muža

Nehoda, ktorá sa stala 19. apríla 2014 okolo 4.00 h v obci Pernek (okres Malacky), sa skončila tragicky. Foto: TASR/KRPZ

Mladík jazdiaci na aute s malackými evidenčnými značkami z dosiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovku a následne preletel ponad priekopu.

Bratislava 19. apríla (TASR) - Nehoda, ktorá sa stala dnes okolo 4.00 h v obci Pernek (okres Malacky), sa skončila tragicky. Vyhasol pri nej život 26-ročného spolujazdca. "Devätnásťročný vodič bol prevezený s ľahkými zraneniami do nemocnice," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Nehoda, ktorá sa stala 19. apríla 2014 okolo 4.00 h v obci Pernek (okres Malacky), sa skončila tragicky.
Foto: TASR/KRPZ


Priblížila, že mladík jazdiaci na aute s malackými evidenčnými značkami z dosiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovku a následne preletel ponad priekopu. Za tou narazil do veľkého okrasného kameňa, od ktorého sa vozidlo odrazilo ďalej. Na mieste zasahovali aj hasiči, ktorí museli jednu osobu z auta vyslobodiť.

Nehoda, ktorá sa stala 19. apríla 2014 okolo 4.00 h v obci Pernek (okres Malacky), sa skončila tragicky.
Foto: TASR/KRPZ


"Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uviedla Kurucová.

Polícia v tejto súvislosti apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili disciplinovane, rešpektovali dopravné predpisy a jazdu za každých okolností prispôsobili svojim schopnostiam a možnostiam.