Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Bratislavský kraj

Na Hviezdoslavovom námestí možno sledovať hokej

Slovenskí fanúšikovia na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave sledujú priamy prenos z MS v ľadovom hokeji 16. mája 2013. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Dnes si tu fanúšikovia budú môcť pozrieť úvodné stretnutie s Českom.

Bratislava 9. mája (TASR) - Zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie na Majstrovstvách sveta v Bielorusku bude možné sledovať aj na veľkoplošnej obrazovke na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí.

Dnes si tu fanúšikovia budú môcť pozrieť úvodné stretnutie s Českom.

"Som rada, že po kľúčových zápasoch majstrovstiev sveta v hokeji 2012 a 2013, po finále tenisového turnaja Australia Open s Dominikou Cibulkovou a po zimnej olympiáde opäť prinášame možnosť spoločne fandiť našim na námestí, tentoraz na celý čas majstrovstiev. Verím, že spoločná energia fanúšikov vyburcuje hokejový tím k tým najlepším výsledkom," povedala starostka Starého Mesta Táňa Rosová.

Obrazovku Staré Mesto inštalovalo za pomoci partnerov Orange Slovensko a Bratislavského samosprávneho kraja.

Hokej na veľkoplošnej obrazovke budú sledovať aj v Devínskej N. Vsi

Výkony slovenských hokejistov na Majstrovstvách sveta v Bielorusku môžu prostredníctvom veľkoplošnej obrazovky sledovať aj v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Projekcia zápasov slovenského tímu sa uskutoční pred Základnou školou Pavla Horova.

"Verím, že už dnes večer, počas nášho prvého zápasu na šampionáte vytvoria fanúšikovia výbornú atmosféru," uviedol Rastislav Tešovič z občianskeho združenia Devínska inak, ktoré verejné projekcie hokejových zápasov organizuje. Podobne, ako pri dnešnom derby s Českom, sa fanúšikovia môžu stretnúť pri každom zápase slovenského tímu na majstrovstvách sveta.