Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislavský kraj

Po vážnej nehode autobusu zostáva v nemocnici ešte jedna zranená žena

Zrážka autobusu MHD č.63 a vozidla Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), ktorá sa stala 22. februára 2014 popoludní na Lamačskej ceste v Bratislave Foto: TASR/HaZZ v Bratislave

Zrážka autobusu a hasičského auta sa stala 22. februára na Lamačskej ceste v Bratislave.

Bratislava 25. februára (TASR) - V Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) zostáva už len jedna zranená cestujúca. Tretí deň od vážnej nehody autobusu a hasičského auta (22. februára v mieste Tesco Lamač - Lamačská cesta) prepustila UNB do domáceho liečenie zranený manželský pár. Zdravotný stav muža s úrazom hlavy a jeho manželky s pomliaždenou panvou bol uspokojivý. Oboch teraz čaká niekoľkotýždňová liečba.

V nemocnici je ešte 40-ročná stredne ťažko zranená žena so zlomenými predkoleniami. Jej stav naďalej vyžaduje nemocničnú ortopedickú starostlivosť. V súvislosti s nehodou autobusu a hasičského auta vyšetrila UNB 17 ľudí vrátane troch hasičov. Sedem ľudí utrpelo stredne ťažké zranenia, z ktorých sa budú liečiť 3 – 5 týždňov, desať ľudí, vrátane vodiča autobusu a troch hasičov, malo ľahšie zranenia. Hospitalizácia bola nutná u štyroch cestujúcich.

Informácie poskytla Petra Stano Maťašovská, hovorkyňa UNB.

Zrážka autobusu MHD č.63 a vozidla Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), ktorá sa stala 22. februára 2014 popoludní
Foto: TASR/HaZZ v Bratislave