Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Po zrážke s dvomi autami utrpel mladý šofér ťažké zranenia

Ťažké zranenie jedného z vodičov si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala v nedeľu 5. februára 2017 pred 8.00 h v Bratislave na križovatke ulíc Dreňová a Herlianska. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Dychová skúška nepreukázala alkohol ani u jedného z vodičov.

Bratislava 6. februára (TASR) - Ťažké zranenie jedného z vodičov si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala v nedeľu (5.2.) pred 8.00 h v Bratislave na križovatke ulíc Dreňová a Herlianska. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií dostal pravdepodobne 24-ročný vodič vozidla Hyundai Tuscon na zľadovatenej vozovke pri brzdení šmyk a na križovatke sa zrazil s vozidlom Hyundai I10. To následne náraz odhodil do protismerného jazdného pruhu, kde sa čelne zrazilo s tretím autom - Škodou Fabia. Šofér prvého auta skončil s vozidlom v stĺpe verejného osvetlenia na Tomášikovej ulici.

"Následkom zrážky utrpel 29-ročný vodič Hyundai I10 ťažké zranenia, s ktorými ho privolaná rýchla zdravotná pomocou previezla do jednej z bratislavských nemocníc," uviedol Szeiff. Dychová skúška nepreukázala alkohol ani u jedného z vodičov. "Vyšetrovaním presných okolností dopravnej nehody sa zaoberá príslušný útvar Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," dodal Szeiff.