Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislavský kraj

NEVIDELI STE JU? Polícia pátra po 77-ročnej T. Kudríkovej z Bratislavy

Pátranie po 77-ročnej Terézii Kudríkovej, ktorá bola naposledy videná včera (02.06.2023) približne o 15.30 hod. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Nezvestná je podľa polície 160 centimetrov vysoká, má sivohnedé oči, rovné sivohnedé vlasy po plecia upravené vo vrkoči a nosí dioptrické okuliare.

Bratislava 3. júna (TASR) - Bratislavská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 77-ročnej Terézii Kudríkovej z Bratislavy. Informovala o tom na sociálnej sieti.

"Naposledy bola videná v piatok (2. 6.) približne o 15.30 h, keď odišla z miesta svojho trvalého bydliska na Kopčianskej ulici v Bratislave do lekárne na železničnej stanici v Petržalke," priblížila.

Nezvestná je podľa polície 160 centimetrov vysoká, má sivohnedé oči, rovné sivohnedé vlasy po plecia upravené vo vrkoči a nosí dioptrické okuliare. Charakteristickými sú pre ňu tiež krívajúci spôsob chôdze a ťažká artikulácia pri komunikácii. "Popis oblečenia nie je známy," dodali policajti.

Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte hľadanej osoby môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti bratislavskej polície.