Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislavský kraj

Muž vraj zapálil byt a vyskočil z okna, dopadol na robotníka

Pri požiari v Bratislave - Petržalke došlo v piatok 11. apríla 2014 k zraneniu dvoch osôb. Foto: TASR/Mária Melicherová

Neoficiálne informácie uvádzajú, že si muž v byte podrezal žily a byt zapálil. Následne vyskočil z okna a dopadol na iného muža.

Bratislava 11. apríla (TASR) - Muž po páde z horiaceho bytu na 12. poschodí v bratislavskej Petržalke je v kritickom stave. "Má mnohopočetné zlomeniny a vážny úraz hlavy," povedala pre TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

Bratislavčan, na ktorého tento muž spadol, má otvorenú zlomeninu predkolenia. "Čaká ho operácia," dodala hovorkyňa. Jeden zranený leží v petržalskej Nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej, druhého ošetrujú v Nemocnici Ružinov.

Dymenie z bytu v paneláku na Holíčskej ulici ohlásili dnes dopoludnia. Ako uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, na betónovej terase pred vchodom do obytného domu sa nachádzali dvaja muži s ťažkými zraneniami. Má ísť o Bratislavčanov vo veku 38 a 21 rokov.

"Na mieste udalosti zasahovali bratislavskí hasiči, ktorí po likvidácii požiaru odvetrali priestor bytu. V čase príchodu hasičov sa v byte už nikto nenachádzal," informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Spolu na mieste zasahovalo 13 hasičov so štyrmi kusmi hasičskej techniky.



Portál SME.sk priniesol informáciu, podľa ktorej muž vyskočil z horiaceho bytu a dopadol na iného muža. Pred skokom si údajne mal muž podrezať žily. Verzií je však niekoľko.