Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia obvinila troch mužov z drogovej trestnej činnosti

Snímka z policajnej akcie. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Všetci obvinení sa aktuálne podľa polície nachádzajú v cele policajného zaistenia do času, keď sudca rozhodne o ich väzobnom stíhaní.

Bratislava 10. marca (TASR) - Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi policajný vyšetrovateľ obvinil troch mužov z okresu Malacky vo veku 30, 37 a 40 rokov. Obvinení si mali zadovažovať pervitín, marihuanu a extázu. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Všetci obvinení sa aktuálne podľa polície nachádzajú v cele policajného zaistenia do času, keď sudca rozhodne o ich väzobnom stíhaní. "Na základe výsledkov expertízneho skúmania a doterajšieho vyšetrovania bolo zistené, že zadržané osoby mali minimálne od konca roka 2019 až po súčasnosť zadovažovať pervitín, marihuanu a extázu. Po telefonickom dohovore mali drogy predávať v Malackom okrese a na rôznych miestach v Bratislave," spresnila polícia.

Pri domových prehliadkach zaistili policajti materiál, z ktorého bolo možné vyhotoviť takmer 130 dávok drogy. O policajnej protidrogovej akcii v okrese Malacky informovala polícia prvýkrát v utorok (9. 3.).