Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

NESTRETLI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom I. Mayerovi zo Zohora

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom dôchodcovi Ivanovi Mayerovi zo Zohora v okrese Malacky. Z miesta bydliska odišiel v utorok (15. 12.) vo večerných hodinách. Bratislavskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. Ivan Mayer má 82 rokov, je 173 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy a má prešedivené krátke vlasy. "Oblečené mal pravdepodobne čierne tepláky, opis ostatného oblečenia nie je známy," spresnili policajti. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Ivan Mayer má 82 rokov, je 173 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy a má prešedivené krátke vlasy.

Bratislava 16. decembra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom dôchodcovi Ivanovi Mayerovi zo Zohora v okrese Malacky. Z miesta bydliska odišiel v utorok (15. 12.) vo večerných hodinách. Bratislavskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Ivan Mayer má 82 rokov, je 173 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy a má prešedivené krátke vlasy. "Oblečené mal pravdepodobne čierne tepláky, opis ostatného oblečenia nie je známy," spresnili policajti.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného muža, je možné oznámiť na číslo 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.