Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

Pri Malackách sa zrazili dve autá, hlásia zranených

Ilustračná snímka. Foto: Polícia SR

Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v uvedenom úseku k čelnej zrážke dvoch motorových vozidiel, a to Škoda Superb a Suzuki SX4.

Bratislava 3. októbra (TASR) - Medzi obcami Plavecký Mikuláš (okres Malacky) a Lakšárska Nová Ves (okres Senica) sa v utorok zrazili dve autá. "Z dôvodu odstraňovania následkov, ako aj dokumentovania tejto nehody bola uvedená cesta na nevyhnutne potrebný čas uzavretá a premávka usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Pri nehode utrpel ťažké zranenie 60-ročný muž, ďalšie dve osoby mali ľahké zranenia. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje. "Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v uvedenom úseku k čelnej zrážke dvoch motorových vozidiel, a to Škoda Superb a Suzuki SX4. Šesťdesiatročný muž, ktorý utrpel pri nehode ťažké zranenia, bol privolanou RZP prevezený letecky do jednej z nemocníc," priblížil Szeiff.