Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia prijala opatrenia pre podujatia v Bratislave a Šamoríne

Ilustračné foto. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Obe podujatia sa uskutočnia v rovnakom termíne počas víkendu 3. a 4. júna. Policajti už pred pár dňami informovali o príprave bezpečnostných opatrení prijatých v súvislosti s podujatiami.

Bratislava 1. júna (TASR) - Policajti od rána dohliadajú na bezpečnosť obyvateľov a návštevníkov Bratislavy aj Šamorína v súvislosti so športovým podujatím Spartan Race a motorkárskym medzinárodným stretnutím Hells Angels MC World Run 2023. Polícia SR o tom informuje na sociálnej sieti.

"Prípady narušenia verejného poriadku v nadväznosti na prítomnosť účastníkov známeho motorkárskeho klubu sme doposiaľ nezaznamenali," uviedli policajti. Ak by verejnosť zaznamenala protiprávne konanie, má bezodkladne kontaktovať políciu na bezplatnej linke 158.

Obe podujatia sa uskutočnia v rovnakom termíne počas víkendu 3. a 4. júna. Policajti už pred pár dňami informovali o príprave bezpečnostných opatrení prijatých v súvislosti s podujatiami. Vyčlenili preto potrebný počet policajtov, ktorí budú dohliadať na verejný poriadok a budú tiež vykonávať potrebné úkony, aby dokázali v prípade potreby zasiahnuť tak, aby nedošlo k škodám na majetku alebo k iným protiprávnym konaniam.