Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislavský kraj

V blízkosti obchodného centra v Bratislave napadol páchateľ mladíka

Na snímke otvorená križovatka Nivy v Bratislave. Foto: TASR Pavel Neubauer

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní úmyselného prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu s úmyselným prečinom ublíženia na zdraví.

Bratislava 16. mája (TASR) - V blízkosti obchodného centra na Mlynských Nivách v Bratislave napadol neznámy páchateľ mladíka. V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri vyšetrovaní úmyselného prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu s úmyselným prečinom ublíženia na zdraví. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Neznámy páchateľ mal na verejnosti prístupnom mieste napadnúť poškodeného, následkom čoho poškodený spadol na zem a utŕžil viaceré zranenia v oblasti tváre, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie," priblížili policajti.

Polícia pátra po mužovi s krátkymi čiernymi vlasmi, ktorý má približne 18 až 25 rokov, meria 184 až 190 centimetrov a je štíhlej postavy. Ak verejnosť disponuje informáciami o neznámom páchateľovi alebo skutočnosťami súvisiacimi s prípadom, je potrebné kontaktovať políciu na jej bezplatnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.