Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Bratislavský kraj

V obci Malé Leváre unikal pred policajnou hliadkou 21-ročný vodič

Hliadka diaľničného oddelenia PZ spozorovala včera krátko pred 22.00 hod v blízkosti pohostinstva v obci Malé Leváre osobné motorové vozidlo zn. Volvo, ktoré chcela zastaviť a vodiča podrobiť kontrole. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

K zraneniu osôb vo vozidle ani iných nezúčastnených osôb v súvislosti s touto udalosťou nedošlo.

Bratislava 10. júna (TASR) – V utorok (9. 6.) pred 22.00 h unikal 21-ročný vodič pred hliadkou diaľničného oddelenia Policajného zboru (PZ) v blízkosti pohostinstva v obci Malé Leváre. TASR o tom informoval Michal Szeiff z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Bratislave.

Vodič nakoniec zišiel na poľnú cestu, kde po krátkej jazde vošiel na pole a tam sa jeho jazda skončila. Následne ho obmedzili na osobnej slobode, pričom sa zistilo, že viedol vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia, nemá pri sebe platné doklady od motorového vozidla a nemá pri sebe doklad totožnosti. "Zároveň bolo zistené, že tabuľky s EČV použité na tomto vozidle sú pridelené na iné motorové vozidlo," spresnil Szeiff.

K zraneniu osôb vo vozidle ani iných nezúčastnených osôb v súvislosti s touto udalosťou nedošlo. "Posádka vozidla, 21-ročný vodič a 21-ročná žena, boli predvedení na príslušné policajné oddelenie na vykonanie ďalších potrebných úkonov," dodal Szeiff s tým, že prípadom sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva (OR) PZ v Malackách.