Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia má v rukách pravdepodobného vraha muža z Ružinova

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Muž prišiel o život včera pred vchodom do jedného z obytných domov na Mesačnej ulici.

Bratislava 20. marca (TASR) - Bratislavskí policajti už odhalili pravdepodobného vraha 36-ročného muža, ktorý prišiel o život v stredu (19.3.) pred vchodom do jedného z obytných domov na Mesačnej ulici. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Ani nie do hodiny po spáchaní tohto zločinu na základe popisu osoby a vynikajúcej miestnej znalosti policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Trnávka na Meteorovej ulici v Bratislave obmedzili na osobnej slobode 33-ročného podozrivého muža, ktorého následne eskortovali na príslušné oddelenie Policajného zboru v Bratislave," uviedol Szeiff. Ide o Petra J. z Bratislavy.

O ďalšiu hodinu neskôr policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave našli v betónovej skruži slúžiacej na umiestnenie plagátov na Meteorovej ulici útočnú bodno-reznú zbraň, ktorú vrah údajne použil. Zaslali ju na kriminalistickú expertízu.

Peter J. je podľa informácií z polície už obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy a v súčasnosti čaká v policajnej cele na rozhodnutie sudcu, či ho vezme do väzby. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému väzenie na 15 až 20 rokov.