Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia vyšetruje incident v jednom z obchodných centier v Malackách

Ilustračné foto. Foto: TASR - František Iván

Obdobný incident sa odohral v Malackách aj vlani v novembri, keď sa pred vchodom do nákupného centra na Pezinskej ulici pobilo niekoľko ľudí.

Bratislava 16. apríla (TASR) – Polícia v Malackách sa už zaoberá incidentom, ku ktorému včera došlo v jednom z miestnych obchodných centier. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré zachytáva potýčku viacerých ľudí sprevádzanú krikom, nadávkami a "lietajúcimi" nákupnými košíkmi. Z doterajších informácií zatiaľ nie je známe, kto proti komu "bojoval", niekto však mal byť obvinený z toho, že roznáša vírus.

"V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva. Bližšie okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti predmetom intenzívneho vyšetrovania," konštatuje polícia.

Obdobný incident sa odohral v Malackách aj vlani v novembri, keď sa pred vchodom do nákupného centra na Pezinskej ulici pobilo niekoľko ľudí. Polícia vtedy začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a výtržníctvo, obvinila niekoľko mužov. Tí mali totiž po predchádzajúcom slovnom konfliktne fyzicky napadnúť rôznym pracovným náradím troch poškodených mužov.