Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Bratislavský kraj

Muž chcel skočiť zo žeriava v Malackách. Prehovárali ho 2,5 hodiny

Na snímke z 12. mája 2017 vidno 50-ročného muža, ktorý chcel skočiť zo žeriavu v Malackách. Foto: facebook/Polícia Slovenskej republiky

S pomocou vysokozdvižnej hasičskej plošiny sa policajný vyjednávač priblížil k mužovi, ktorý sa nachádzal na ramene žeriava, a začal s ním komunikovať.

Bratislava 13. mája (TASR) - Polícii sa spolu s hasičmi podarilo zachrániť muža, ktorých chcel v Malackách ukončiť svoj život skokom zo žeriava. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"V piatok (12.5.) krátko po 20.30 h boli hliadky Policajného zboru vyslané na Štúrovu ulicu do Malaciek, kde sa podľa prijatého oznámenia mal nachádzať 50-ročný muž, ktorý chcel skokom zo žeriava ukončiť svoj život," povedala Mihalíková.

S pomocou vysokozdvižnej hasičskej plošiny sa policajný vyjednávač priblížil k mužovi, ktorý sa nachádzal na ramene žeriava, a začal s ním komunikovať. "Po takmer 2,5-hodinovom vyjednávaní muž od svojho zámeru upustil a krátko pred polnocou zišiel po rebríku žeriava na zem. Po úspešnom ukončení vyjednávania bol muž odovzdaný do starostlivosti záchranárom rýchlej zdravotnej pomoci," dodala Mihalíková.