Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia zadržala muža z okresu Pezinok kvôli drogám

Ilustračné foto. Foto: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj

V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Bratislava 2. apríla (TASR) - Tridsaťpäťročný muž z okresu Pezinok čelí obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. Doplnila, že sudca bratislavského okresného súdu už rozhodol, že muž počká na rozsudok vo väzbe.

Muž mal od októbra minulého roka u seba neoprávnene prechovávať omamné a psychotropné látky, ktoré následne za finančnú odmenu distribuoval koncovým užívateľom na dohodnutých miestach. Polícii sa ho podarilo zadržať na Mliekarenskej ulici v Bratislave.

"Policajti mužovi pri domovej prehliadke zaistili jeden kus uzatvárateľného vrecúška so zvyškami neznámej zelenej sušiny, jedno vrecúško s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky, dve vrecká s neznámou ružovou kryštalickou látkou a nezistené množstvo neznámej zelenej sušiny," ozrejmila polícia s tým, že zaistený materiál zaslali na expertízu. Potvrdiť mala prítomnosť metamfetamínu, ktorého množstvo predstavovalo 33 jednotlivých dávok drogy.