Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislavský kraj

NEHODA: Polícia usmerňuje premávku v mestskej časti Bratislava-Rača

Záber z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

O život prišla 80-ročná vodička, ktorú sa záchranárom po príchode nepodarilo oživiť.

Bratislava 7. januára (TASR) - Policajti aktuálne dokumentujú dopravnú nehodu a usmerňujú premávku v mestskej časti Bratislava-Rača. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Podľa Zelenej vlny RTVS je v dôsledku nehody na mieste blokovaný jeden pruh, konkrétne na výjazde z Bratislavy v smere na Svätý Jur.

Podľa slov polície prišla v dôsledku nehody o život 80-ročná vodička, ktorú sa záchranárom po príchode nepodarilo oživiť. "V Toyote prechádzala po Púchovskej ulici smerom na Svätý Jur, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do betónového piliera nadjazdu," spresnili policajti.

Dodali, že okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali, budú predmetom vyšetrovania. V tejto súvislosti apelujú na účastníkov cestnej premávky, aby boli za volantom sústredení a obozretní.

"Aj malá nepozornosť môže spôsobiť dopravnú nehodu, ktorá môže mať nezvratné následky. Dodržiavajte dopravné predpisy a jazdite opatrne, aby ste sa do cieľa svojej cesty dostali bezpečne," uviedli.