Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

POZNÁTE JU? Polícia pátra po 16-ročnej A. Geričovej z obce Báhoň

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 16 – ročnej ALEXANDRE GERIČOVEJ trvale bytom Báhoň. 12. 5. 2023. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Dievča je vysoké 160 centimetrov, má čierne vlasy, zelené oči a chudú postavu.

Bratislava 12. mája (TASR) - Pezinskí policajti pátrajú po 16-ročnej Alexandre Geričovej z obce Báhoň. Ľudí žiadajú o pomoc. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Menovaná odišla dňa 9. mája v čase približne o 11.00 h z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto a nedala o sebe vedieť," povedali policajti.

Dievča je vysoké 160 centimetrov, má čierne vlasy, zelené oči a chudú postavu. Na ruke má tetovanie kotvy. Oblečené podľa polície mala čierne tepláky, čiernu bundu, hnedú vestu a biele tenisky.

"Akékoľvek informácie k jej súčasnému pobytu a pohybu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na profile polície," uviedli policajti.