Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislavský kraj

V Rači chystajú cez víkend tradičné hody

V súvislosti s Račianskymi hodmi budú platiť pre vodičov niektoré dopravné obmedzenia.

Bratislava 2. mája (TASR) - Počas nadchádzajúceho víkendu sa v mestskej časti Rača uskutočnia tradičné hody. Organizátori pripravili pre návštevníkov bohatý kultúrny i spoločenský program, v ktorom nebudú chýbať vystúpenia dychových kapiel, atrakcie pre deti i rodičov, ako ani pestrá ponuka v stánkoch s občerstvením a remeselným tovarom.

V súvislosti s Račianskymi hodmi však budú platiť pre vodičov niektoré dopravné obmedzenia. "Úplná uzávera bude platiť na Rustaveliho ulici v úseku medzi Detvianskou a Závadskou ulicou. Obchádzkové trasy budú vytýčené prenosným dopravným značením. Dopravná uzávera platí od soboty 3. mája od 6.00 h do nedele 4. mája do 22.00 h," doplnila informácie Daniela Rodinová z magistrátu hlavného mesta.

Aj Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcu verejnosť, že v súvislosti s Račianskymi hodmi bude počas podujatia vylúčená autobusová doprava na uliciach Kubačova, Barónka, Alstrova, Detvianska a Rustaveliho v úseku Tbiliská - Detvianska. Zastávky v uvedenej oblasti nebudú obsluhované a počas trvania uzávery komunikácií budú autobusy premávať po zmenených trasách a zastavovať na náhradných zastávkach, doplnila Zuzana Vachová z DPB.