Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Bratislavský kraj

Ružinov vyhlásil súťaž pre fotografov, na výber sú tri témy

Ilustračné foto Foto: Martina Hýllova, Darian

Uzávierka súťaže je 10. mája. Dovtedy musia súťažiaci svoje snímky doručiť do Spoločenského domu Prievoz na Kaštieľskej ulici.

Bratislava 1. apríla (TASR) - Bratislavská mestská časť (MsČ) Ružinov vyhlásila súťaž pre fotografov. Každý, kto rád fotografuje, sa môže prihlásiť do 9. ročníka súťaže Ružinovská ekologická fotografia. Vytvoriť a ponúknuť možno dokumentárne fotografie na tri témy - Životné prostredie v Bratislave a jej okolí, Súčasná podoba mesta a jeho okolia, Vzťah obyvateľov k verejnému priestoru. Osobitnú cenu získa snímka zobrazujúca prostredie Ružinova.

Ako uviedla hovorkyňa Miestneho úradu v Ružinove Miroslava Štrosová, súťažiť sa bude v troch vekových kategóriách. Deti do 16 rokov, mládež do 21 rokov a dospelí nad 21 rokov. Prihlásiť možno maximálne tri fotografie alebo kolekciu maximálne piatich snímok. Fotografie môžu byť farebné aj čiernobiele.

Uzávierka súťaže je 10. mája. Dovtedy musia súťažiaci svoje snímky doručiť do Spoločenského domu Prievoz na Kaštieľskej ulici alebo poslať emailom na adresu sadilekova@gmail.com. Bližšie informácie sú zverejnené na stránke www.ruzinov.sk. Vernisáž najlepších prác sa uskutoční v júni.