Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislavský kraj

V Ružinove sa dnes ráno strieľalo

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Polícia okolnosti streľby vyšetruje.

Bratislava 15. júna (TASR) - Polícia vyšetruje prípad streľby, ku ktorej dnes v skorých ranných hodinách došlo na Tomášikovej ulici v bratislavskom Ružinove. Pri streľbe bol zranený 76-ročný muž.

"Zraneného muža záchranári previezli do Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) v Ružinove," informoval TASR bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Policajný vyšetrovateľ zároveň začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. "Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania," uviedol Szeiff s tým, že bližšie informácie polícia z tohto dôvodu nemôže v súčasnosti poskytnúť.

Podľa portálu www.cas.sk sedel postrelený muž v aute pred jednou z reštaurácií. Zranenia v dôsledku streľby utrpel v oblasti krku a hrudníka.

Podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petry Stano Maťašovskej je muž v súčasnosti pri vedomí a jeho stav je stabilizovaný. "Pri streľbe neboli zasiahnuté životne dôležité cievy," uviedla hovorkyňa.