Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislavský kraj

DPB: Cez víkend nebude možné zakúpiť električenky cez internet

Na snímke vozovňa DPB na Hroboňovej ulici. Foto: TASR/Martin Baumann

Obnova plnej funkcionality poskytovaných služieb je predpokladaná na pondelok 24. marca.

Bratislava 22. marca (TASR) - Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje cestujúcich, že v dňoch 21. 3. od 22.00 h do 24. 3. do 12.00 h nebude možné vykonávať objednávky na predplatné cestovné lístky (PCL) a bezkontaktné čipové karty (BČK) cez internetovú stránku DPB. Informuje o tom DPB na svojej webovej stránke.

"V rámci zvyšovania kvality poskytovaných služieb sa dodávateľská spoločnosť Emtest-SK s. r. o. rozhodla aplikovať vyššiu verziu používaného hardwaru, vrátane migrácie produkčného prostredia. Spustenie migrácie je naplánované na piatok 21. marca po 22.00 h. V tejto súvislosti opätovne upozorňujeme cestujúcich, ktorí využívajú stránku www.dpb.sk na kúpu PCL a BČK, že až do ukončenia plánovaného výpadku nebudú môcť využívať elektronický nákup," uvádza sa na stránke.

Obnova plnej funkcionality poskytovaných služieb je predpokladaná na pondelok 24. marca o 12.00 h. "Dodávateľ služieb však predpokladá, že čiastočné výpadky z dôvodu testovania a prípadných korekcií služieb, sa môžu vyskytnúť aj počas posledného dňa v pondelok, za čo sa cestujúcej verejnosti vopred ospravedlňujeme," uvádza DPB.