Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislavský kraj

Tvrdý náraz do stromu za Pezinkom pripravil o život 34-ročného muža

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Pezinku vyšetrujú okolnosti tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách 18. októbra 2016 medzi Pezinkom a Šenkvicami. V čase krátko pred 05.50 h došlo približne 300 metrov za kruhovým objazdom v smere do Šenkvíc z doposiaľ presne nezistených príčin k nárazu do stromu a následnému prevráteniu osobného motorového vozidla. Tridsaťštyriročný vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Foto: TASR - KR HaZZ v Bratislave

Vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Bratislava 18. októbra (TASR) - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Pezinku vyšetrujú okolnosti dnešnej tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách medzi Pezinkom a Šenkvicami. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

"V čase krátko pred 05.50 h došlo približne 300 metrov za kruhovým objazdom v smere do Šenkvíc z doposiaľ presne nezistených príčin k nárazu do stromu a následnému prevráteniu osobného motorového vozidla. Tridsaťštyriročný vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla.

Ako ďalej povedala, okolnosti dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Premávka v uvedenom úseku je čiastočne prejazdná a usmerňovaná políciou.

Polícia zároveň vyzýva vodičov, aby pri prechádzaní uvedeným úsekom zvýšili pozornosť a riadili sa jej pokynmi.