Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Bratislavský kraj

Úsek Bratislava-Nové Mesto a Podunajské Biskupice čaká výluka vlakov

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Vlaky dotknuté výlukou môžu meškať približne 15 minút.

Bratislava 6. júna (TASR) - V utorok (8. 6.) od 9.30 do 13.30 h dôjde k výluke vlakov v úseku Bratislava-Nové Mesto – Podunajské Biskupice a opačne. Vlaky budú nahradené autobusovou dopravou (NAD). TASR o tom informovala hovorkyňa Bratislavskej integrovanej dopravy Eva Vozárová. Správca železničnej infraštruktúry (ŽSR) bude v úseku realizovať rekonštrukčné práce, ktoré budú mať za následok dočasné obmedzenia v železničnej doprave.

Výluka sa bude týkať vlakov smerujúcich z Komárna do Bratislavy a späť a z Dunajskej Stredy do Bratislavy a späť. Náhradné autobusy budú v Bratislave-Novom Meste zastavovať pred staničnou budovou, v Bratislave-Vrakuni na zastávke Bratislava-Železničná a v Podunajských Biskupiciach pred staničnou budovou.

Vlaky dotknuté výlukou môžu meškať približne 15 minút. "V NAD nie je povolená preprava imobilných cestujúcich a bicyklov, príručné batožiny budú prepravované bez obmedzenia. V prípade väčšieho meškania nie je zaručené čakanie prípojných vlakov. Počas konania výluk nie je dodržané pravidelné radenie vlakov," priblížila hovorkyňa.