Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislavský kraj

V Bratislavskom kraji sú voľby i v posledných hodinách pokojný

Svoj hlas vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky odovzdalo 29. februára 2020 v Komárne aj 20 členov folklórneho súboru Slovenskí rebeli (na snímke). K volebnej urne v 31. volebnom okrsku zriadenom v priestoroch Základnej školy na Komenského ulici v Komárne pristúpili oblečení v slovenských krojoch. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Rovnako pokojný, nekonfliktný priebeh volieb potvrdili ďalšie okresné komisie Pezinok, Senec a Malacky.

Bratislava 29. februára (TASR) – V Bratislavskom kraji je i v záverečnej fáze priebeh sobotných parlamentných volieb pokojný a bezproblémový. Pre TASR to potvrdili oslovené okresné volebné komisie.

"Nemáme hlásené nič, čo by narušilo priebeh volieb, dokonca i procedurálnych otázok, ktoré sme s okrskovými volebnými komisiami riešili najmä v prvých hodinách volieb, je už pomenej. Skôr sa už pomaly pripravujeme na proces po zatvorení volebných miestností," uviedli pre TASR z okresnej volebnej komisie Bratislava.

Rovnako pokojný, nekonfliktný priebeh volieb potvrdili ďalšie okresné komisie Pezinok, Senec a Malacky.

V Bratislavskom kraji je spolu 582 volebných okrskov. V Bratislave je to 402, okrese Malacky 56, okrese Pezinok 53 a v okrese Senec 71 volebných okrskov.