Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 24. október 2024Meniny má Kvetoslava
< sekcia Bratislavský kraj

Začalo sa trestné stíhanie pre vzájomné napadnutie vodičov

Snímka z miesta zásahu. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Szeiff dodal, že zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.

Bratislava 10. júna (TASR) - Policajti začali trestné stíhanie pre vzájomné fyzické napadnutie dvoch vodičov motorových vozidiel. K incidentu došlo v sobotu (8. 6.) v smere z bratislavskej Petržalky do Rakúska, v blízkosti hraničného priechodu Berg. Muži si pri konflikte spôsobili viaceré zranenia. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Ich vzájomný konflikt začal verbálne, keď si svoje nezhody vzájomne komunikovali zo svojich vozidiel, následne obaja vystúpili a konflikt riešili fyzickým napadnutím jeden druhého," priblížil hovorca s tým, že išlo o 44-ročného a 40-ročného muža. Na miesto boli podľa neho privolané aj vozidlá rýchlej zdravotníckej pomoci, ktoré následne mužov odviezli do nemocníc.

Szeiff dodal, že zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.