Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Ekonomika

Accorhotels pridáva do svojho portfólia svetové luxusné značky

Accorhotels pridáva do svojho portfólia svetové luxusné značky Fairmont, Raffles a Swissôtel a ocitol sa medzi lídrami na trhu s luxusnými hotelmi Foto: Accorhotels

Accorhotels pridáva do svojho portfólia svetové luxusné značky Fairmont, Raffles a Swissôtel a ocitol sa medzi lídrami na trhu s luxusnými hotelmi.

Bratislava 12. júla (OTS) - Po schválení akcionárov na valnom zhromaždení 12. júla 2016, Accorhotels Group oficiálne oznámila akvizíciu FRHI Hotels & Resorts a ich troch prestížnych luxusných značiek Fairmont, Raffles a Swissôtel.

Tento prírastok troch pozoruhodných značiek okamžite umiestnili Accorhotels na pozícii vedúceho hráča na celosvetovom trhu s luxusným ubytovaním. Zároveň tento obchod zvyšuje potenciál rastu a ziskovosť a zásadne rozširuje aj vplyv značky v Severnej Amerike, ktorá je najväčším a najvplyvnejším spotrebiteľským trhom.

Dnešný deň je pre skupinu veľkým dňom. Akvizícia týchto troch ukážkových luxusných hotelových značiek je pre Accorhotels historickým miľníkom. Otvorí nám vyhliadky úžasného rastu, zvýši našu medzinárodnú prítomnosť na jednotlivých trhoch a bude aj z dlhodobého hľadiska zásadnou hodnotou,“ povedal Sébastian Bazin, predseda a výkonný riaditeľ Accorhotels.


Accorhotels tak v celosvetovom merítku získali rešpektované a obdivované značky, ktoré riadia mnoho svetovo známych a ikonických historických hotelov v kľúčových strategických mestách v svetových metropolách, napríklad The Savoy v Londýne, Raffles v Singapure, Fairmont v San Franciscu, The Plaza v New Yorku, Fairmont Le Château Frontenac v Quebec City a Le Royal Monceau Raffles v Paríži.

Stále samozrejme platí náš záväzok ponúkať hosťom služby, ktorým sa nevyrovná nikto iný, avšak zároveň máme stále aj ambíciu získať späť investíciu tak, aby profitovali aj naši akcionári a majitelia hotelov,“ dodal Sébastian Bazin s tým, že práve teraz majú Accorhotels ideálnu pozíciu zvýšiť rast luxusných značiek na trhu a ponúknuť hosťom ešte vzrušujúcejšie ponuky hotelov a destinácií.