Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Agrorezort bude vyberať šéfa Slovenského pozemkového fondu

Na snímke budova, v ktorej sídli Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR na Dobrovičovej ulici v Bratislave. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Podmienkou účasti na výberovom pohovore je zaslanie návrhu koncepcie riadenia SPF formou písomného dokumentu v rozsahu maximálne 10 strán A4.

Bratislava 23. júla (TASR) – Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR vyhlásilo výberový pohovor na funkciu generálneho riaditeľa Slovenského pozemkového fondu (SPF). Podmienky pre uchádzačov sú zverejnené na webovom sídle agrorezortu. Záujemcovia majú čas do 6. augusta 2021. Informoval o tom odbor komunikácie MPRV.

Kandidáti, ktorí prejavia záujem o túto pozíciu, musia mať vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa, riadiace a organizačné schopnosti, schopnosť analytického a strategického myslenia, samostatnosť v rozhodovaní, komunikatívnosť, znalosť legislatívy súvisiacej so SPF.

Podmienkou účasti na výberovom pohovore je zaslanie návrhu koncepcie riadenia SPF formou písomného dokumentu v rozsahu maximálne 10 strán A4. Pri spracovaní koncepcie sa odporúča čerpať informácie z verejne prístupných zdrojov.

Výberová komisia po absolvovaní jednotlivých výberových pohovorov s uchádzačmi, ktorí splnia základné kritériá, odporučí ministrovi pôdohospodárstva a rozvoja vidieka predložiť vláde návrh na vymenovanie najlepšieho uchádzača. Bližšie informácie sú dostupné na stránke: https://bit.ly/3ePTARr