Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Ako budú otvorené predajne Žabka počas vianočných sviatkov

Ilustračné foto Foto: Žabka

Nové predajne potravín Žabka ako jediné na Slovensku ponúkajú svoje služby zákazníkom 363 dní v roku.

Bratislava 21. decembra (OTS) - Žabka a franchizingoví partneri, ktorí prevádzkujú jej jednotlivé obchody, chcú totiž zákazníkom priniesť čo najlepšiu dostupnosť dôležitých potravín a tovaru pre rýchle nákupy aj počas sviatkov či dní pracovného pokoja. Aktuálne je na Slovensku otvorených 11 predajní Žabka.

Predajne budú zatvorené iba 25. decembra 2021 (1. sviatok vianočný) a 1. januára 2022 (Nový rok). Počas vianočných sviatkov 24. a 26. decembra 2021 budú predajne otvorené podľa individuálnych otváracích hodín. Konkrétne sviatočné otváracie hodiny nájdu zákazníci na sociálnych sieťach Žabky (FB/ IG).

Štandardné otváracie hodiny predajní Žabka sú 7 dní v týždni od 6.00 hod. alebo 7.00 hod. až do 22.00 hod., resp. 23.00 hod. v závislosti od jednotlivých predajní.

Zákazníci Žabky oceňujú starostlivo vyberaný sortiment pre rýchly nákup aj doplnkové služby ako možnosť kúpiť si čerstvú kávu so sebou, vymeniť náplne na sódu, nabiť smartfón či IQos, vyzdvihnúť balík alebo online nákup s donáškou až domov cez služby Bolt Food, Foodpanda alebo Wolt.

Žabka funguje v Česku aj na Slovensku na báze franchizingu. Prvý obchod na Slovensku Žabka otvorila v septembri 2020 v bratislavskom Ružinove. Dnes zákazníci nájdu v hlavnom meste celkovo už šesť predajní Žabka. Ďalšie predajne pribudli v Trnave, Šamoríne, Malackách a najnovšie v Dunajskej Strede. V budúcom roku sa Žabka chce zamerať na otváranie nových predajní v nitrianskom, piešťanskom i novozámockom regióne. Viac na iZabka.sk