Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Ekonomika

Ako byť atraktívnym zamestnávateľom

Ako byť atraktívnym zamestnávateľom Foto: HR Development Academy

Úspešný projekt HR Development Academy jeho priaznivci poznajú ako sériu workshopov a konferencie, ktoré tvoria platformu na prezentáciu „Best practices“, výmenu názorov, postojov a najmä skúsenosti manažérov a špecialistov z oblasti HR. Aktuálne otvárame tému: Ako byť atraktívnym zamestnávateľom?

Zladiť stratégiu značky zamestnávateľa so zákazníckou angažovanosťou, produktivitou a výkonnosťou je veľmi dôležité. Rovnako ako zaujať strategický prístup k Employer Brandingu. Od našich spíkrov sa účastníci dozvedia aj to, ako merať návratnosť investícii svojich činností v oblasti budovania značky zamestnávateľa.

Na podujatí sa predstaví Marián Bilík, riaditeľ odboru ľudských zdrojov Allianz-Slovenská poisťovňa, ktorý dá odpovede na praktické otázky vznikajúce pri budovaní zamestnávateľskej značky.
Tajomstvo úspechu spoločnosti IKEA prezradí jej HR manager, Iveta Tomášiková a do diskusie sa zapojí aj Mirka Remenárová, manažérka pre firemné vzťahy, CRH (Slovensko).
Workshop sa uskutoční 15.12.2016 v príjemných priestoroch hotela Max Inn, ktorý ponúka nie len konferenčné priestory, ale organizuje aj obľúbené ochutnávky vína. Tie prebiehajú formou riadenej degustácie, každé podávané víno je sprevádzané komentárom skúseného someliéra, alebo priamo slovenského, či zahraničného vinára. Plánované termíny ochutnávok nájdete TU.
Využite možnosť ochutnať skvelé vína zo Slovenska i zahraničia!