Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Aký bude novodobý VEĽKÝ RESET?

Foto: NEF Hospodársky klub

Zvolané 129. zhromaždenie a celkove 280. podujatie združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub.

Bratislava 22. februára (OTS) - Stodvadsiatedeviate zhromaždenie a celkove 280. podujatie združenia od 1993. roka je zvolané na 3. marca 2021 vo forme videokonferencie. Do stanoveného termínu prihlásenia sa 15. 2. 2021 potvrdilo účasť 57 členov, niekoľko z nich aj s partnermi, a 5 hostí zo Slovenskej republiky a 10 zahraničných osobností z Bangladéša, Českej republiky, Číny, Francúzska, Nemecka, Ruska, USA a Švajčiarska. Viacerí účastníci sa potvrdili počas a po prekonaní ochorenia Covid-19.

Pozvanie dostali aj prezidentka SR Zuzana Čaputová a podpredsedníčka vlády SR Veronika Remišová. Pozvanie nebolo možné doručiť ruskému politológovi a komentátorovi V. V. Pjakinovi.

Hosťom videokonferencie bude prof. Klaus Schwab, zakladateľ a prezident World Economic Forum. Účasť potvrdil 9. januára 2021. Témou jeho interview a diskusie budú otázky, ktoré položí za združenie spolupredseda výboru a koordinátor videokonferencie P. Čatloš, a zaujímajú kultúrnych ľudí so zodpovednosťou za vývoj národa, štátu a medzinárodných vzťahov, ale aj možných riešení najnaliehavejších globálnych problémov.Téma: "Aký bude novodobý VEĽKÝ RESET po pandémii Covid-19?".

Z Chicagskej univerzity sa prihlási Dr. Abhilash Mishra. Reprezentuje aj MEBO International Group Los Angeles, ktorého vedúcou osobnosťou až do tragickej smrti bol zakladateľ vedného odboru Regenerácia telových orgánov a tkanív, ako aj spoluzakladateľ Medzinárodného mierového výboru Rongxiang Xu.

Videokonferencia 3. marca 2021 od 17. h
Hosťom opäť svetová osobnosť: Prof. Klaus Schwab, prezident WEF

So záštitou exprezidenta SR Rudolfa Schustera
Registrácia 3. 3. 2021 od 15.45 h

NEF Hospodársky klub, združenie
www.hospodarskyklub.sk

Upozornenie: Upozorňujeme čitateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.