Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Ekonomika

Arriva: Mestské a prímestské autobusy sú cez Vianoce v režime prázdnin

Na snímke autobusy spoločnosti Arriva odstavené na parkovisku, ktoré od 15. novembra nahradia autobusového dopravcu Slovak Lines v Bratislavskom samosprávnom kraji v Bratislave 9. novembra 2021. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Dopravu v tomto režime podľa platných cestovných poriadkov zabezpečia pre cestujúcich spoločnosti Arriva na Slovensku v sedemnástich mestách a piatich krajoch SR.

Bratislava 16. decembra (TASR) – Od 23. decembra do 8. januára 2023 budú autobusové spoje mestskej a prímestskej autobusovej dopravy premávať v prázdninovom režime a počas voľných dní v sviatočnom režime. Dopravu v tomto režime podľa platných cestovných poriadkov zabezpečia pre cestujúcich spoločnosti Arriva na Slovensku v sedemnástich mestách a piatich krajoch SR.

"Hoci počas vianočných sviatkov a školských prázdnin cestuje menej ľudí, verejná doprava musí aj v tomto období slúžiť cestujúcim a umožniť, aby sa dostali všade tam, kam potrebujú – do práce, na návštevu k rodine a blízkym, k lekárovi či do obchodu. Spojov však bude menej, preto odporúčame našim cestujúcim, aby pri plánovaní svojich ciest venovali pozornosť značkám v cestovných poriadkoch," podotkol hovorca spoločností Arriva na Slovensku Peter Stach.